Pasta met een romige volle smaak. Bereid deze pasta met 140 ml magere melk , goed mengen, dan 3 á 4 minuten in de magnetron op vol vermogen . Tip ; bak champignon roerbakgroenten en voeg de bereide Pasta Carbonara er op het laatst bij. Smakelijk en supe
Artikelnummer: | 54 |
Aantal: | 6 |
Voedingswaarden | Per 100 gram | Portie van 44 gram |
---|---|---|
Energie kJ | 1.573 | 692 |
kcal | 373 | 164 |
Vetten | 8,2 g | 3,6 g |
waarvan verzadigd | 1,1 g | 0,5 g |
Koolhydraten | 42,4 g | 18,7 g |
waarvansuikers | 3,8 g | 1,7 g |
Voedingsvezels | 7,8 g | 3,4 g |
Eiwitten | 28,6 g | 12,6 g |
Zout | 2,15 g | 0,95 g |
Ingredienten ;Voorgekookte pasta (44%) (harde tarwegriesmeel), plantaardig eiwit, getextureerde sojameel, plantaardige olie, karnemelkpoeder, inuline, smaakstoffen, zuurtegraadregelaar: kaliumchloride, tricalciumfosfaat, kaliumcitraat, magnesiumoxide, gedroogde uien; eierpoeder, vitaminen- en mineralenmix (thiaminehydrochloride, vitamine A-acetaat, cholecalciferol, vitamine E-acetaat, biotine, foliumzuur, niacinamide, calciumpantothenaat, cyanocobalamine, riboflavine, pyridoxine, hydrochloride, ascorbinezuur, kopergluconaat, kaliumjodide, ijzerpyrofosfaat , mangaansulfaat, natriumseleniet, zink oxide), zout, stabilisator: magnesiumfosfaat, knoflookpoeder, specerijen, peterselie, verdikkingsmiddelen: maïszetmeel, xanthaangom, guargom, natriumalginaat, antioxidant: tocoferol, kleurstoffen: beta-caroteen, emulgator: sojalecithine. |