Sluiten

Categorieën

Filters

  CR24 Minder zin in zoet

  CR24 is ontwikkeld door deskundigen die de werking van onder andere chroom in hun studies hebben aangetoond. Bewezen feit is dat chroom het bloedsuikergehalte normaal helpt te houden. Daarnaast vermindert chroom ook nog eens de zin in zoetigheid. Goed nieuws voor mensen die ook met overgewicht te kampen hebben.

                                         

  Voedingsmiddelen met veel suiker hebben een nadelige invloed op de hoeveelheid chroom in je lichaam, het is dan ook raadzaam om naar je eetgewoontes te kijken en suikers te reduceren.(goede alternatieven voor ieder eetmoment én snoep en snack momenten vind je bij Proslank.nl). Chroom is een mineraal dat ons lichaam niet zelf kan aanmaken het is dan ook belangrijk dat je de dagelijkse dosis consumeert.

   

  Chroom speelt een heel belangrijke rol bij de werking van insuline, dus het regelen van je bloedsuikerspiegel. CR24 is aangevuld met nog wat extra pluspunten namelijk met Zink welke het immuunsysteem ondersteund en zorgt mede voor een goede weerstand. Choline is ook toegevoegd en deze ondersteunt de reinigende werking van de lever. 

   

  Wetenschappelijke werking bewezen.

  Gebruikte claims zijn goedgekeurd door de Nederlandse Keuringsraad onder nr KAG-nr. 4632-1220-5364.

   

  Al deze essentiële mineralen zijn in perfecte harmonie in een vegan capsule samengebracht. 

   

                                                                                                                                                   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »