Sluiten

Categorieën

Filters

  Hoe kan ik mijn bloedsuikerspiegel verlagen?

  Wat je zelf kan doen om je bloedsuikerspiegel te verlagen.

   

  Neem je eetpatroon eens goed onder de loep, er zitten vaak veel verborgen suikers/ koolhydraten in je dagelijkse voeding. Het uitzoeken van wat je nu wel of niet moet en mag eten is een tijdrovende aangelegenheid en meestal moeilijk te achterhalen waaruit een product nu echt bestaat. Wij hebben dat nauwkeurig voor onze producten uitgezocht, je weet dan ook zeker dat je met onze producten suikerarm en proteïne rijke producten ontvangt. Proslank heeft voor ieder eetmoment een goed alternatief waarbij proteïne en suikers/ koolhydraten in perfecte balance zijn en bij dragen aan een normale bloedsuikerspiegel. Onze producten zijn suikerarm, dat wil zeggen dat het suikergehalte maximaal 5 gram per 100 gram of 2,5 gram per 100 milliliter.

   

                                   

   

  Overgewicht speelt ook mee in het ontstaan van diabetes, vooral het hebben van veel buikvet. Afvallen heeft dan ook een positieve werking op je bloedsuikerspiegel. Proslank is in het begin begonnen als een revolutionaire afslank methode en al snel kregen we positieve reacties van onze klanten dat ook de bloedsuiker waardes positief beïnvloed werden. Onze suikerarme en proteïne rijke producten zijn geschikt voor mensen die zelf hun bloedsuikerspiegel normaal willen houden.

  CR24 is speciaal door ons ontwikkeld om de bloedsuikerspiegel normaal te houden. Chroom is een mineraal dat ons lichaam niet zelf kan aanmaken het is dan ook belangrijk dat je de dagelijkse dosis consumeert.

   

  Chroom speelt een heel belangrijke rol bij de werking van insuline, dus het regelen van je bloedsuikerspiegel. CR24 is aangevuld met nog wat extra pluspunten namelijk met Zink welke het immuunsysteem ondersteund en zorgt mede voor een goede weerstand. Choline is ook toegevoegd en deze ondersteunt de reinigende werking van de lever. 

  Al deze essentiële mineralen zijn in perfecte harmonie in een vegan capsule samengebracht. 

   

                                 

   

  Stoppen met roken en meer bewegen draagt ook  bij aan een gezonder leefpatroon. Begin rustig aan wanneer je pas begint met sporten. Je hoeft echt niet meteen uren in de sportschool te zwoegen, maar begin met een stuk te wandelen of te fietsen. 10 minuten per dag is in het begin voldoende en bouw dit langzaam uit. Het liefst de activiteit uitbouwen zodat het in je dagelijkse leven past en niet een tijdelijke aangelegenheid is.

  Afvallen, je goed voelen, bewegen, gezond eten, het hangt allemaal samen, het één versterkt het andere.

   

                                   

   

  Stel het niet uit maar begin vandaag nog!

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »