Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Wij bij Proslank- Balance hebben een jaren lange ervaring met het begeleiden van mensen met overgewicht. De tendens is helaas dat er steeds vaker diabetes met overgewicht gepaard gaat. Gelukkig kun je, samen met ons, daar zeker iets aan doen om vooral medicijnen en insuline spuiten terug te dringen of te kunnen vermijden.

  Ook zijn we gaan zoeken naar een goed werkend supplement welke je ondersteunt en helpt je bloedsuikerspiegel normaal te houden. Na veel onderzoek en samenwerking met de laboratoria van gerenommeerde bedrijven zijn we blij met het door ons ontwikkeld CR24. Door een gezond voedingspatroon en de ondersteuning van CR24 bent je op de goede weg om je bloedsuikerwaardes te doen dalen.

  Wanneer je veel overgewicht hebt adviseren wij om het suikerarm dieet in 4 fasen te volgen, dit is het 'strengste' dieet met het meeste resultaat om gewicht te verliezen, hierbij vervang je je eetmomenten en tussendoortjes door Proslank- Balance producten. Hierbij mogen groenten genuttigd worden, zie hiervoor onze groentenlijst. 

  Wanneer je niet zo rigoureus te werk wil gaan zijn er ook andere opties, vervang alleen al je zoete en hartige tussendoortjes door onze suikerarme varianten van koekjes, wafels, repen en chips. Dat levert al resultaat op zowel in je bloedsuikerspiegel als in je gewicht.

  Ook kun je kiezen om je ontbijt en/of lunch te vervangen door onze shake's/ puddingen/ dessert in veel heerlijke smaken. Of neem een reep lekker makkelijk en voedzaam en stilt lange tijd de honger. Houd je van chocolade repen of karamel of een reep met fruit, allemaal suikerarm dus altijd verantwoord.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »